Vergadering 11 januari 2020

BEWONERSCOMMISSIE BELVEDÈRE

Kort Verslag van de ALGEMENE BEWONERSVERGADERING van 11 januari 2020, gevolgd door een nieuwjaarsborrel in appartement 471.

Het wisselend aantal aanwezigen van maximaal _zo o_ngeveer 25 deelnemers ten huize van Koos Roelfsema en Wendy Kruithof werd welkom geheten door Sylvia Janssen, voorzitter van de BC.

Verkiezing van BC leden

De voorstellen van de BC m.b.t. aftreden en aanblijven van de BC leden werd met applaus door de aanwezigen goedgekeurd. Dat betekent dat Sylvia Janssen na deze Algemene Vergadering is afgetreden. Aan het einde van de vergadering bedankte Broer Roolvink haar voor het vele werk dat zij heeft verricht bij het opstarten en in de eerste levensjaren van de BC. Het betekent dat Simon Bes en Tjerk Busstra aanblijven en de Technische Commissie vormen. Zo ook Tom van Aggelen en Tim van Lenthe, die samen zitting hebben in de Financiële Commissie. Broer Roolvink is na goedkeuring van de komende BC vergadering voorzitter en dan zal ook de Leefbaarheidscommissie opnieuw bemenst moeten worden en tevens zoeken wij een notulist - secretaris. Verder hebben voor de BC zich Tanja Rombouts en Koos Roelfsema gemeld. Fantastisch. Carla (achternaam nog onbekend) die hier nog moet komen wonen, maar wel al aanwezig was met haar partner Paul, weet dat wij haar voor de BC zullen gaan vragen.

Verslagen

De verslagen van de Financiële Commissie en de Technische Commisie werden met instemming ontvangen.Verder werden diverse punten van technische aard besproken. Klachten en reparatieverzoeken kunnen altijd het beste direct bij REBO worden gemeld. De technische zaken zullen verder in de BC besproken worden, waarover meer duidelijkheid komt na de komende BC vergaderingen.

Algemene zaken

Het is met het oog op de veiligheid goed om iemand, die je niet kent, in de openbare ruimtes aan te spreken. ‘Kan ik u helpen?’ ‘Waar moet u heen?’ “Kunt u het vinden?“etc. En wijs iemand die aan het verhuizen is er op dat de deurdranger van de hoofdingang moet worden losgemaakt. En dat er beslist niet geduwd of getrokken moet worden aan de deur.

Nieuwjaarsborrel

De nieuwjaarsontmoeting na het officiële gedeelte was zeer geanimeerd en zeker voor herhaling vatbaar. De aanwezigen waren blij met de gastvrijheid van Koos en Wendy en de voorbereidingen gepleegd door Ria Oswald, Lida Bes,Tanja Rombouts en Janke Roolvink. Hopelijk prikkelt dit ook andere bewoners om een volgende keer aan de voorbereidingen mee te doen.

Binnenkort vindt u op de website en/of in WhatsApp de datum en plaats van de volgende BC vergadering.

© BJGR 14012020