Vergadering 23 februari

Concept notulen van de BC vergadering d.d. 23 febr. 2022. Volgende vergadering; woensdag 1 juni 2022 Aanwezig: Koos, Stephanie, Tom, Broer, Simon. Afwezig m.k.: Michael

De notulen van de BC verg. d.d. 13 okt. 2021 werden vastgelegd. Mondeling werden wij bijgepraat over de ontmoeting van een afvaardiging van de BC met een delegatie van REBO op 31 jan. 2022. De punten zoals die genoemd zijn in het verslag van 12 januari 2022 werden toegelicht en besproken. In de vergadering sprongen de volgende punten er uit.

  1. Er komt een Area of People account voor de BC. Broer (BC) en Rens (REBO) zijn die momenteel aan het opzetten. Nog even ‘under construction’. Zie de gegevens van het account in de bijlage. Meer info volgt.
  2. Het Onderhoudsschema ons aangeleverd door REBO klopt niet helemaal. De Subcie Techniek neemt dit op met REBO. Vooral als het gaat om het onderhoud van de CV ketels en ventilatie.
  3. We wachten een offerte af m.b.t. camerabewaking. De situatie in en rond het complex is intussen door experts opgenomen. Een en ander ook n.a.v. waargenomen ongewenste indringers.
  4. Aan de achterzijde zal extra mogelijkheid om fietsen te parkeren gemaakt worden (met z.g. nietjes)
  5. Simon Bes kan in overleg met Sanne (REBO) een nieuwe vlag bestellen. Ook moet het hijs- en strijksysteem weer op orde gebracht worden.
  6. Er is met REBO overleg geweest over een leven zonder gas in Belvedere. Dat zal overigens zeker nog 10-15 jaar duren en zal gebeuren in samenhang met plannen van de gemeente Hilversum.
  7. Na het vertrek van Tanja en Tjerk en het aantreden van Stephanie is de samenstelling en taakverdeling in de BC gewijzigd. Zie de bijlage.
  8. Op 7 mei 2022 hopen we een ontmoeting voor de Bewoners van Belvedere te houden. Dan kunnen we als BC overigens tegelijk afscheid nemen van Tim, Tanja en Tjerk. Het voortouw voor het bewonersfeestje ligt bij de Subcie Leefbaarheid, bijgestaan door hulptroepen bestaande uit: Ria, Tanja, Lyda, Janke, eventueel nieuwe jonge anderen. Zij moeten nog wel gevraagd worden. Actie Michel in overleg met deze dames. Simon zorgt voor en tent. In de BC-kelder staat een bar.
  9. Verder zijn suggesties voor aanvulling in de BC en vooral verjonging welkom.
  10. In de tweede helftweek 9 komt er een brief voor alle bewoners . Inhoud: Bewoners WhatsApp, Bewonersgroep binnen Facebook, Website van bewoners voor bewoners, Area of People, samenstelling BC, vacatures in de BC, de feestelijke ontmoeting op 7 mei a.s. De volgende afspraken zijn hiervoor gemaakt. Concept: Broer, voorinzage alle BC-ers, lay-out: Tom, druk en bezorging: Simon.

Belvedère Hilversum 25 febr. 2022 © BR